Jobba på VilleValla Pub!

Vi vill hälsa alla gamla och nya studenter välkomna till VilleValla Pub! Vi är en av Sveriges grymmaste studentpubar som har specialiserat oss på öl från när och fjärran. Puben drivs ideellt av våra engagerade medlemmar och vårt syfte är att sprida gemenskap och ölkultur.

Hos oss kan du jobba både i baren och köket utan någon som helst tidigare erfarenhet! Som tack för att jobba hos oss får man ta del av förmåner som personalfester, personalrabatter, grillkvällar, spelkvällar och mycket mer!

Vi jobbar ständigt för att stämningen på puben ska vara på topp och att det ska finnas något för alla. Tidigare har vi bland annat haft många ölprovningar i olika stilar, samarbetat med den ideella föreningen Ölgäris som verkar för en jämställd ölbransch, ordnat temaresor för våra medlemmar till Belgien och en hel del andra aktiviteter både i mindre och större skala.

Man kan välja att engagera sig genom att bara jobba de pass som förväntas av en aktiv medlem, eller om man vill bidra med mer genom att också vara med i våra olika utskott. VilleValla Pub välkomnar alla oavsett om man har ett tidigare intresse för öl, vill lära sig något nytt eller bara vill träffa många nya härliga människor!

Låter detta intressant? Fyll i så fall i formuläret nedan så hör vi av oss så snart vi kan!

Klicka här för att söka till Linköpings bästa studentpub!