Bokningsinformation

Vad erbjuder vi?

VilleValla Pub drivs av studenter och kan hyras av alla. Vi anordnar och erbjuder ölprovningar, vanliga pubkvällar och mer därtill.

  • Standardprovning: En provning som passar för den som är intresserad av öl och som vill ha en grundläggande provning som täcker det mesta.
  • Specialprovning: Precis som namnet antyder är detta en provning som går på djupet, för den som vill veta lite mera och vill ha det där lilla extra. Kanske en ekologisk provning eller en fördjupad provning av stout eller suröl? En provning av öl från ett enda land? Allt är möjligt! Priset sätts beroende på ölkostnad.
Vad erbjuder vi inte?

Vi tar inte emot bordsbokningar eller sittningar. Vi tar inte heller emot bokningar med färre än 20 personer eller fler än 70 personer.

När kan man boka?

VilleValla Pub tar emot bokningar på tisdagar och onsdagar. för att vi ska kunna genomföra er tillställning på bästa sätt vill vi ha er bokning senast en månad innan, så se till att vara ute i god tid.

Vad kostar det?
Provning
  • Standardprovning: 150kr per person.
  • Specialprovning: >150kr per person. Priset sätts beroende på ölkostnad.
Studentprovning

50 kr per person i grundhyra. Med studentprovning menas att studenter står för provningen och att deltagarna är studenter.

Student + Företagsprovning

7500 kr i grundhyra oavsett antal deltagare och upplägg*.

Bokning

En studentbokning kostar generellt 2500 kr i bokningsavgift*. Med studentbokning menas att studenter står för bokningen och att deltagarna är studenter.

Företagsbokning, det vill säga att bokningen finansieras av ett företag men att deltagarna i huvudsak är studenter kostar generellt 7500 kr i bokningsavgift*.

Notera att en straffavgift tillkommer på 20% av bokningsavgiften, dock minst 1000 kronor, vid avbokning med mindre än två (2) veckor kvar till bestämt bokningsdatum eller om ett hyresavtal inte är upprättat på bokningsdatum och bokningen genomförs ändå.

* Vid bokning/provning som kräver en extra arbetsinsats från pubens personal kan extra avgifter tillkomma.

Vad kan man äta?

Man kan även boka mat! Det görs direkt i formuläret! Om föreningen/företaget inte vill betala för mat, så kan varje gäst betala för sig på plats, men även då vill vi veta vad ni vill äta i förväg. Eventuell allergilista måste skickas in minst två veckor i förväg.

När börjar bokningen?

Bokningar börjar 18:00, provningar börjar 19:00, men om någon i sällskapet vill äta så börjar eventuell provning 19:30, då det behövs lite extra tid att förbereda maten.