Villevalla söker ny styrelse

Efter ett lyckat byte av lokaler har det nu blivit dags för villevalla att söka ny styrelse för verksamhetsåret 18/19.

Man behöver inte vara eller ha varit tidigare jobbade på VilleValla-Pub för att söka eller nominera. Vi välkomnar alla som känner att det skulle vara kul att driva och utveckla VilleValla-Pub.

Skicka in din ansökan eller nominera någon du tycker skulle passa bra som del av styrelsen 18/19 via denna länk: https://goo.gl/forms/LsqZvPQXqDGuUzwi1

Vid övriga frågor är du varmt välkommen att kontakta valberedningen på: valberedning[at]villevallapub.se

Vi söker personer till följande poster:

Ordförande

Ordförande innebär att man är pubens ansikte utåt i väldigt många situationer. Man ser till att styrelsens arbete utförs på ett bra sätt samtidigt som man är väldigt mycket allt-i-allo i styrelsens arbete och hjälper till var helst det behövs. Det kan vara allt från en större kontraktsskrivning till dokumentation till att beställa prylar för en fest, eller boka lokaler. Man går även på en del möten, ofta med andra studentföreningar. Man är även ytterst ansvarig för att årsmötet hålls som det ska (men man är inte nödvändigtvis ordförande på själva mötet). Utöver detta har man även ansvaret att se till att möten kallas enligt reglerna som stadgarna stipulerar. Ordförande är en post som är speciellt bra för den som har många tankar och idéer om hur organisationen kan utvecklas och/eller förbättras på olika sätt. Jag har fått nöjet att jobba med en fantastisk styrelse och det är en post jag kan varmt rekommendera för den som brinner för puben. Fråga mig gärna om ni är intresserade av posten!

Vid direkta frågor om posten, kontakta nuvarande ordförande:

Cecilia Persson ordf[at]villevallapub.se

Sekreterare

Som sekreterare ser man till att föra protokoll på styrelsemöten samt håller koll på pubens handlingar.

Vid direkta frågor om posten, kontakta nuvarande sekreterare:

Niklas Göransson sekreterare[at]villevallapub.se

Kassör

Som kassör är man ansvarig för föreningens ekonomi. Man sköter bokföring och ser till att fakturor blir betalda, har övergripande koll och sista ordet i alla ekonomiska frågor.

Vid direkta frågor om posten, kontakta nuvarande ekonomiansvarig:

Cecilia Persson ordf[at]villevallapub.se

Marknadsföringsansvarig

På Marknadsföringsposten så får du möjlighet att vara kreativ i din inte-alls-lagliga kopia av Photoshop och/eller Illustrator. Du kan skapa affischer, samordna nolle-p aktiviteter som puben anordnar samt se till att puben sköter sin marknadsföring på ett okej sätt.

Vid direkta frågor om posten, kontakta nuvarande marknadsföringsansvarig:

Anton Kurkkio event[at]villevallapub.se

Näringslivsansvarig

Posten som näringslivsansvarig handlar om kontakten med näringslivet vilket inkluderar bland annat spons och att locka företag att vilja synas på puben.

Vid direkta frågor om posten, kontakta nuvarande näringslivsansvarig:

Jonatan Nygren naringsliv[at]villevallapub.se