Välkommen till bokningssidan

VilleValla Pub drivs av studenter och kan hyras av alla. Vi anordnar ölprovningar, vanliga pubkvällar och mer därtill, men bordsbokningar och sittningar gör vi däremot inte.

Kom ihåg att vara ute i god tid för att vi ska kunna genomföra er tillställning på bästa sätt vill vi ha er bokning senast 1 månad innan.

VilleValla Pub tar emot bokningar på tisdagar och onsdagar.

Bokning och frågor om bokningar:

Kontakta bokningsansvarige Alfred Karonen via bokning[at]villevallapub.se som kan besvara alla de frågor som kan tänkas uppstå.

För att vi ska kunna tillgodose era speciella önskemål underlättar det om ni vid första kontakten med vår bokningsansvarige besvarar följande frågor:

  • Vad vill ni göra?
  • Vilken dag är ni intresserade av och mellan vilka tider?
  • Antalet gäster (max 50 personer, minst 20 personer)

Notera att en straffavgift tillkommer på 20% av bokningsavgiften, dock minst 1000 kronor, vid avbokning med mindre än två (2) veckor kvar till bestämt bokningsdatum eller om ett hyresavtal inte är upprättat på bokningsdatum och bokningen genomförs ändå.

Prislista för studenter

Ölprovning utan mat:

50kr per person i grundhyra.

Ölprovning med mat:

75kr per person i grundhyra.

Frågor rörande exklusiv öl riktas till våra ölansvariga Tobias Almé och Jakob Bergsten och Samuel Trennelius via dryck[at]villevallapub.se

Våra olika provningar:

  • Standardprovning: 150kr per person. En provning som passar för den som är intresserad av öl och som vill ha en grundläggande provning som täcker det mesta.
  • Utökad provning: >150kr per person. Precis som namnet antyder är detta en provning som går på djupet, för den som vill veta lite mera. Kanske en ekologisk provning eller en djupprovning av stout? Allt är möjligt!
  • Deluxprovning: >200 kr per person. Nu börjar det likna något! Detta är provningen för dig som vill ha något alldeles extra. En provning av öl från ett enda land, horisontalprovning av barley wine från ett bryggeri, eller vad helst ni kan tänka er. Detta är ett måste för den sanne ölnörden.

Mat

Matförslag skickas efter förfrågan. Självklart får ni även komma med förslag på maträtter som ni vill ha!

Frågor angående mat ställs till köksansvariga: Lukas Franzon och Rebecka Nylén via mat[at]villevallapub.se

För företag

Vänligen kontakta vår bokningsansvarige med bokningsförfrågningar med mera. Med våra fullständiga rättigheter kan vi skräddarsy en tillställning som passar era syften och intressen.

Kontakt

För bokningar och frågor kontakta vår bokningsansvarige Alfred Karonen via bokning[at]villevallapub.se

Frågor angående mat ställs till köksansvariga: Lukas Franzon och Rebecka Nylén via mat[at]villevallapub.se