Välkommen till bokningssidan

VilleValla Pub drivs av studenter och kan hyras av alla, vi anordnar allt från ölprovningar till middagssittningar och mer därtill, men bordsbokningar gör vi däremot inte.
Kom ihåg att vara ute i god tid, för att vi ska kunna genomföra er tillställning på bästa sätt vill vi ha er bokning senast 2 veckor innan.
Vidare har VilleValla Pub som policy att inte hyra ut lokalen vid ordinarie öppetkvällar.

Bokning och frågor om bokningar:

Kontakta bokningsansvarige Jens Reimers via bokning[at]villevallapub.se som kan besvara alla de frågor som kan tänkas uppstå.
För att vi ska kunna tillgodose era speciella önskemål underlättar det om ni vid första kontakten med vår bokningsansvarige besvarar följande frågor:

  • Vad vill ni göra?
  • Vilken dag är ni intresserade av och mellan vilka tider?
  • Antalet gäster (max 70 personer)

Notera att en straffavgift tillkommer på 20% av bokningsavgiften, dock minst 1000 kronor, vid avbokning med mindre än två (2) veckor kvar till bestämt bokningsdatum.

Prislista för studenter

Ölprovning:

50kr per person i grundhyra. (Minst 10 gäster)

Önskas mat till provningen ändras kostnaden beroende på vilken mat som önskas.
Frågor rörande exklusiv öl riktas till våra ölansvariga Jakob Bergsten och Gustav Danielsson via dryck[at]villevallapub.se

Våra olika provningar:

  • Standardprovning: 150kr per person. En provning som passar för den som är intresserad av öl och som vill ha en grundläggande provning som täcker det mesta.
  • Utökad provning: >150kr per person. En provning som namnet antyder går på djupet, för den som vill veta lite mera, kanske en ekologisk provning eller en djupprovning av stout? Allt är möjligt!
  • Deluxprovning: >200 kr per person. Nu börjar det likna något, detta är provningen för dig som vill ha något alldeles extra. En provning av öl från ett enda land, horisontalprovning av barley wine från ett bryggeri eller vad helst ni kan tänka er. Detta är ett måste för den sanne ölnörden.

Mat

Matförslag skickas efter förfrågan. Självklart får ni även komma med förslag på maträtter som ni vill ha!
Frågor angående mat ställs till köksansvariga
Samuel Erlands och Lukas Franzon via mat[at]villevallapub.se

För företag

Vänligen kontakta vår bokningsansvarige med bokningsförfrågningar med mera, med våra fullständiga rättigheter kan vi skräddarsy en tillställning som passar era syften och intressen.

Kontakt

För bokningar och frågor kontakta vår bokningsansvarige Jens Reimers via bokning[at]villevallapub.se

Frågor kring mat hanterars av köksansvarige Samuel Erlands via mat[at]villevallapub.se